Need For Speed: Payback

Need For Speed: Payback

platform: PC, PS4 & Xbox One
Releasedatum: 10 November 2017

Need For Speed is terug met een nieuwe open wereld actie-racegame. In de nieuwe release race je met jouw team tegen het “The House” kartel in Fortune Valley!

Net zoals in voorgaande games staat jouw voertuig centraal.
Deze keer kan je jouw auto customiseren als nooit tevoren met onderdelen die te winnen of te koop zijn, met deze nieuwe toevoegingen willen ze voor een unieke en persoonlijke ervaring zorgen. Met ontelbare mogelijkheden voor bewerkingen kan jij weer lekker scheuren in een diverse selectie van auto’s. Dit allemaal terwijl je ontsnapt van de politie en racet tegen de andere snelheid freaks.
In 2016 sloeg EA een jaar over met een Need For Speed release en is terug gekomen met deze nieuwe frisse game. Race on- en offroad in de bergen, woestijn, canyons of in de stad met jouw zelf opgeknapte en gepersonaliseerde voertuigen!
[fusion_youtube id=”https://youtu.be/bGI6Lj9p2v8″ alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=””][/fusion_youtube]

Verhaal

In de singleplayer mode volg je Tyler Morgan, een oud straatracer die er in geluisd wordt door Lina Navarro van het The House cartel die de politie, casino’s en criminelen in hun broekzak hebben. Tyler wil haar terugpakken voor alles wat zij gedaan heeft. Dit is dus ook waar de naam Need For Speed ‘Payback’ vandaan komt.
Tyler zet een team bij elkaar en hoopt zo het kartel te bestrijden, elk lid in het team heeft een eigen specialiteit en missies om zo The House neer te halen.

Need For Speed Payback

Het Team

Tyler Morgan: hoofdpersoon en (oud) straatracer.
Sean McAlister: engelsman goed in Off-road racen en driften.
Jessica Miller: runner, kan goed van de politie ontsnappen en houd haar vrienden in veiligheid.

Need For Speed series

Need For Speed is een racespel gecreëerd door EA en ontwikkeld door Ghost Games.
De aankomende titel zal de 23e in de series zijn dat ooit begon in 1994. The Need For Speed voor de 3DO was hun eerste release in de series. Later kwam dit spel ook uitkwam voor de Playstation, PC en Sega Saturn. Uiteindelijk groeide deze game franchise uit tot één van de grootste ter wereld door maarliefst meer dan 150 miljoen spellen te verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *