Meer nieuws over Red Dead Redemption 2

Laatste nieuws Red Dead Redemption 2

Releasedatum: Lente 2018
Platformen: Playstation 4 & Xbox One

Als je ook maar een beetje het game nieuws volgt dan heb je het vast al gehoord: Red Dead Redemption 2 komt eraan! In 2004 kwam Rockstar Games met Red Dead Revolver en in 2010 het vervolg wat een grote hit werd genaamd Red Dead Redemption  dat later dat jaar ook nog een zombies uitbreidingspakket kreeg genaamd Undead Nightmare. De Red Dead series werd al snel gelieft en iedereen hoopte op een vervolg. Na 8 jaar wachten is het dan zover; de gloednieuwe Red Dead Redemption 2 komt eraan en zal uitkomen in de lente van 2018.

Het spel zal te spelen zijn in singleplayer maar ook in een multiplayer modus op de Xbox One en Playstation 4.

Red Dead Redemption 2 Trailer

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=F63h3v9QV7w”]

Verhaal

Red Dead Redemption 2

Rockstar Games heeft nog niet veel laten weten of zien van het nieuwe spel maar wat wel zeker is dat de game net zoals de vorige Red Dead spellen zich zal afspelen in het wilde westen met de iconische paarden en revolvers. Verder is er wel bekend dat je zal spelen als hoofdpersonage Arthur Morgan, een lid van de Dutch van der Linden’s outlaw gang.

main karakters:

Arthur Morgan: hij zal de bespeelbare karakter zijn en is lid van de Dutch van der Linde gang.
Dutch van der Linde: Dutch is de leider van de van der Linde gang en is dus ook jouw baas.
Bill Williamson: een lid van de Dutch van der Linde gang.

de Red Dead Series

Red Dead Revolver

De Red Dead series bestaat uit 3 spellen; Revolver, redemption en het aankomende spel redemption 2. Alle 3 de spellen spelen zich af in het wilde westen. De series begon allemaal toen Capcom, de makers van Street fighter, Mega man & Resident evil, bezig waren met het maken van een sequel op hun spel ‘Gun Smoke’ uit 1985. Tijdens het maken van dit spel werd het uiteindelijk in 2002 gestaakt en toen heeft Rockstar Games het idee overgenomen en doorgezet. Uiteindelijk werd dit het spel Red Dead Revolver uitkwam in 2004. In 2010 kwam Rockstar Games met het vervolg genaamd Red Dead Redemption dat later in 2010 ook nog een zombie uitbreidingspakket kreeg genaamd Undead Nightmare. Het spel werd een groot succes en won zelfs de GameSpots Game of the Year prijs in hetzelfde jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *