The Legend Of Zelda: Breath of the Wild Wint Spel Van Het Jaar

The Legend of Zelda Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild heeft het Spel Van Het Jaar Award 2017 award gewonnen.

Toen de Nintendo Switch uitkwam konden vele niet wachten om het veel belovende spel The Legend of Zelda: Breath of the Wild te spellen. Na de release van de game kwamen er al meteen enorm goede recensies online en werd het al snel gezien als een deelnemer voor het spel van het jaar. Nintendo stelde niet teleur en op Donderdag won het Nintendo Switch en Wii U spel de titel ‘Spel van het Jaar 2017‘ tijdens de Game Awards in Los Angeles. Het winnen van de ‘Game Of The Year Award 2017’ is de hoogst haalbare prijs die er te winnen is in de game wereld.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild won ook nog een award voor beste regie en beste action/adventure-game.

Nintendo had anders ook nog kunnen winnen met hun andere grote titel: Super Mario Odyssey. Mario en Zelda moesten het verder opnemen tegen grote namen zoals PlayerUnknown’s Battlegrounds, Persona 5 en het Nederlandse spel van Guerrilla Games; Horizon Zero Dawn die ook waren genomineerd.

Nieuwe DLC

Voor alle The Legend of Zelda: Breath of the Wild fans is er op 9 december een nieuw DLC-pakket verschenen.

[su_youtube url=”https://youtu.be/dyBFAX4SDEc”]

Deze nieuwe Expansion Pass: DLC pack 2 brengt buiten extra content in het verhaal, een nieuw wapen, nieuwe dungeons en een nieuwe manier van reizen: the Master Cycle Zero! Dit is de motor die te zien is aan het eind van de trailer. Verder zijn er ook meer outfits toegevoegd voor Link en Armor voor je paard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *