Nintendo kondigt Labo aan voor de Switch

Nintendo Labo

Na de Nintendo Direct Mini met aankondigingen zoals Mario Tennis Ace en Dark Souls Remastered liet Nintendo weten dat er meer nieuws aankomt voor de, sinds deze week, best verkopende game console ooit. De Nintendo Switch krijgt een uitbreiding genaamd Nintendo Labo. Nintendo Labo is meer voor de jongere spelers maar zal ook zeker oudere leeftijden aantrekken. Het idee van de Labo is om met de uit karton gemaakte items en de joy cons een nog nooit eerdere gezien ervaring te creëren.

Trailer

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=P3Bd3HUMkyU&t=6s”]

In de trailer is te zien hoe je met behulp van geanimeerde videos van alles makkelijk in elkaar kan zetten. Er zijn bijvoorbeeld een camera, vishengel, motorstuur, piano en zelfs een robot te zien, allemaal gemaakt uit karton.
Nintendo Labo zal starten met 2 pakketten, een robotpakket en de ander voor de andere creaties. De pakketten zullen samen met het bijbehorende spel komen.
Labo zal werken via de infra rood lasers in de joy cons die de omgeving scannen en zo dus zien wat er ingedrukt word. Nintendo heeft laten weten Labo in Nederland te koop zal zijn vanaf 27 April, 2018. De prijs is nog niet bekend gemaakt van deze nieuwe Switch uitbreiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *