Mogelijkheid om binnenkort PSN naam te veranderen

Er is misschien goed nieuws voor alle Playstation gamers die vast zitten met hun PSN naam van jaren geleden. Sony is aan het kijken voor een mogelijkheid om je jouw PSN naam te laten veranderen. Playstation heeft een aantal gamers een email gestuurd met een paar vragen, waaronder de vraag of zij geïnteresseerd zijn in het veranderen van hun Playstation naam.

Volgens de vragenlijst zullen spelers de mogelijkheid hebben hun online ID meerdere keren gratis te veranderen. Het veranderen van je PSN naam zal helaas alleen 1 keer in de 6 maanden gedaan kunnen worden. Sony heeft nog niet laten weten of er na het gebruik van het gratis veranderen van naam er betaalt voor moet worden en hoeveel dat zou gaan kosten.

Het is nog niet zeker of deze optie toegevoegd zal worden en wanneer in Playstation. Hun concurrent heeft echter al jaren de optie om een Online ID te veranderen. Microsoft geeft je de optie om bij Xbox Live je naam 1 keer gratis te veranderen en daarna zal je de mogelijkheid hebben om je naam te veranderen voor een bepaald bedrag.

PSN naam veranderen hopelijk binnenkort

Aangezien Sony hun gebruikers nooit deze optie heeft gegeven zullen er waarschijnlijk een groot aantal gamers geïnteresseerd zijn in het veranderen van hun naam. Vele zitten vast met een naam die zij jaren geleden op hun PS3 hebben aangemaakt.

de CEO van Sony Entertainment Amerika, Shawn Layden hintte op de PlayStation Experience in 2017 dat het veranderen van PSN naam mogelijk voor de PlayStation Experience in 2018 zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *