Release datum God Of War bekent gemaakt door Sony

God Of War

Eerder tijdens de E3 in 2017 werd bekend gemaakt dat er een nieuwe God Of War aan zal komen in 2018. Vandaag heeft Sony Playstation de release datum van de nieuwe editie in hun wel bekende God Of War series bekent gemaakt samen met een nieuwe trailer van het spel.

Kratos is terug op de PS4 maar er is veel veranderd sinds de laatste keer dat we wat zagen van hem.  Deze keer is het een hele andere Kratos, hij is vader geworden, maar helaas voor hem achtervolgt zijn verleden hem nog steeds. Het goede nieuws voor de gamers is dat dat dus wel betekend dat er goden gedood zullen worden met nieuwe combat. Dit allemaal terwijl Kratos zijn best doet om een betere man te zijn voor zijn zoon.

God Of War Trailer

[su_youtube url=”https://youtu.be/jCB36uNrZ9I”]

Na vele geruchten over een release rond maart heeft Sony vandaag zelf bekend gemaakt dat het spel verkrijgbaar zal zijn vanaf 20 april, 2018. verder is in de trailer te zien hoe het spel allerlei nieuwtjes heeft zoals, nieuwe goden, characters en een vers nieuw verhaal dat zich afspeelt in een bergachtige Scandinavische omgeving.

Lengte van het spel

In de nieuwe God Of War zal er genoeg te doen zijn, volgens regisseur Cory Barlog zal het speel tussen de 25 en 35 uur kosten om uit te spellen. Buiten de normale verhaal lijn zullen er waarschijnlijk ook nog genoeg sidequests te doen zijn in de wereld van het spel. Je hoeft je dus nog lang niet te vervelen in de wereld van God Of War .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *