4 nieuwe Xbox Live Gold games februari bekend

Xbox Live Gold

De eerste maand van het jaar zit er al bijna weer op en dat betekend goed nieuws voor alle Xbox Live Gold members. Microsoft heeft een lijst met 4 nieuwe gratis Gold games bekent gemaakt voor de maand februari. Al deze games zullen de aankomende maand gratis te downloaden zijn voor op de Xbox 360 en Xbox One als je eigenaar bent van een XBL Gold membership.

Zoals normaal zullen er 4 games gratis te downloaden zijn die verdeeld worden over beide platformen, 2 games voor de Xbox 360 en 2 games voor de Xbox One.

Crazy Taxi
                              Crazy Taxi

Voor de Xbox 360 zal het race spel Split/second uit 2010 te verkrijgen zijn voor de eerste helft van de maand, op 16 februari zal het race spel verplaatst worden door een ander race spel: CrazyTaxi. Crazy Taxi is een van de bekendste Arcade-race spellen, deze klassieker kwam in 1999 uit als arcadespel en werd in 2000 uitgegeven voor de Dreamcast en zal gratis te downloaden zijn van 16 tot en met 28 februari.

De 2 gratis games voor de Xbox One bestaan uit: Shadow Warrior een FPS actie game uit 2013, in dit spel zal je het opnemen tegen legers van monsters. Een perfect spel voor gamers die houden van knallen. Het andere Gold spel is Assassin’s Creed Chronicles: India. Iedereen kent de Assassin’s Creed series wel dankzij de vele succesvolle games die Ubisoft heeft uitgebracht. Chronicles: India zal het 2e spel zijn in de Chronicles series van Assassin’s Creed. in deze versie die uitkwam in 2016 speelt het spel zich af in India, waarin je het verhaal volgt van Arbaaz Mir in Amritsar 1841.
Let Op:
Assassin’s Creed Chronicles: India zal te downloaden zijn vanaf 16 februari tot en met 15 maart.

XBL Gold Games februari

[su_youtube url=”https://youtu.be/IVbsPdSfp6U”]

Hoewel er 4 goede games aan zitten te komen in de komende maand hebben de Xbox Live Gold members nog even om de games van januari te downloaden. The Incredible Adventures of Van Helsing III, Army of Two en Zombi zullen te downloaden zijn tot 15 februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *