beste Game release van Januari 2018: Monster Hunter: World

De eerste maand van het jaar 2018 is alweer voorbij, in de maand januari zijn er een aantal goede games uitgekomen. Games zoals Kirby Battle Royale voor de 3DS, Celeste voor de Switch, ps4 en de PC en ook Dragon Ball FighterZ voor de Xbox One, Ps4 en de PC kwamen uit deze maand. Helaas kan er maar één de beste zijn en dat is deze maand Monster Hunter: World.

Recensies Monster Hunter: World Wikipedia

Monster Hunter: World kwam uit op 26 januari voor de Xbox One en Playstation 4. De PC versie van het spel zal een latere release datum krijgen ergens in 2018.

Monster Hunter: World heeft bijna perfecte recensies gekregen van vele grote game bedrijven. Op Metacritic kreeg het spel bijvoorbeeld een score van 91/100 voor de PS4 en 93/100 voor de Xbox One. Andere recensies zijn te zien hiernaast op deze foto van de wikipedia pagina van Monster Hunter: World.

Monster Hunter: World

Zoals de naam al zegt is Monster Hunter: World een game waarin je jaagt op monsters. Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door CapCom, de makers van spellen als Street Fighter en Resident Evil. In World speel je in een prachtige open wereld vol met allerlei verschillende monsters die allemaal hun eigen persoonlijkheid hebben. De monsters in het spel hebben zelfs hun eigen voedselkring waardoor je ook gevechten tussen monsters kan tegenkomen in de verschillende gebieden in het spel.

Je zal beginnen met een standaard uitrusting en vecht jezelf naar verbetering door loot te pakken van gedode monsters en zo betere wapens en bescherming te krijgen. Monster Hunter: World geeft je de optie om te kiezen uit maar liefst 14 verschillende wapens met ieder zijn eigen sterke punten, ook kan je kiezen uit honderden items om te maken. CapCom heeft ook de optie toegevoegd waar in je alleen maar ook samen met 3 andere vrienden co-op kan spelen.

14 minuten gameplay Monster Hunter: World

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=wL5NiOc64ag”]

Sales

In de eerste 3 dagen na release heeft World zo’n 5 miljoen exemplaren verkocht en na 2 weken heeft CapCom aangeven dat de nummers gestegen zijn naar maar liefst 6 miljoen. Dit maakt Monster Hunter: World hun nummer 4 best verkochte spel én het best en snelst verkopende spel in de Monster Hunt series. World is met online sales het best verkochte spel van januari in Europa en Amerika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *