Sea Of Thieves Closed Beta voor Xbox One en PC is begonnen

Sea of thieves voor xbox one en pc

Het spel Sea Of Thieves is op woensdag 24 januari hun Closed Beta begonnen voor geselecteerde Xbox One en PC spelers. De Closed Beta is alleen beschikbaar voor spellers die het spel hebben vooruit besteld of voor de mensen die hebben mee gedaan aan het Sea Of Thieves Insider Program voor 1 december 2017. De Closed Beta zal speelbaar zijn tot 31 januari.

In de Closed Beta zullen de spelers alvast een klein voorproefje krijgen van het piraten leven. De ontwikkelaars van het spel, Rare Ltd. hebben laten weten dat zij nog niet het hele spel willen testen tijdens de Beta om zo nog wat verassingen te hebben voor de spelers wanneer het spel uitkomt.

E3 2017 4K gameplay

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=rbE8BnO6oug”]

Gameplay & Release

Sea Of Thieves is een Actie-Avontuur Multiplayer spel met een piraten thema. Met een groep andere spelers kun je de grote open zee wereld ontdekken op een piraten schip en er zullen allerei missies en schatten te vinden zijn tijdens dit avontuur. Door al deze doelen zul je vaak andere schepen tegenkomen met online spelers en het tegen hen opnemen in First-person. Het is zelfs mogelijk om jezelf uit een kanon te laten lanceren. Het spel zelf word soms een beetje vergeleken met Assassins Creed Black Flag maar door de cartoon achtige look die Sea Of Thieves heeft zet het zich al snel apart van de andere piraten spellen.

Sea-of-thieves-nieuws

Het spel Sea Of Thieves werd aangekondigd door Microsoft Xbox op E3 in juni, 2015. Daarna werd er Gameplay laten zien op de E3 van 2016 en werd er gezegd dat het spel in 2017 uit zou komen voor Xbox en PC. Helaas haalde Sea Of Thieves deze datum niet en werd de release datum verschoven naar 20 maart 2018.

Sea Of Thieves zal Cross-play ondersteunen wat dus betekend dat Xbox en PC spelers de mogelijkheid hebben om samen en/of tegen elkaar te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *