Call Of Duty: Black Ops 4 verwacht voor dit jaar – gerucht

Zoals elk jaar zal Activision met een nieuw spel in de Call Of Duty series komen. Hoewel de geruchten niet zijn bevestigd, denken vele dat de nieuwste editie in de series misschien wel een nieuwe Black Ops zou kunnen zijn. Dat betekend dus dat er een Call Of Duty: Black Ops 4 onderweg zal zijn met een herfst 2018 release.

Geruchten Black Ops 4

Volgens een tweet van Video Game journalist Marcus Sellars zijn er verschillende vertrouwbare bronnen die hebben bevestigd dat er een Black Ops 4 release aankomt in 2018. In dezelfde tweet laat hij weten dat Black Ops 4 minder futuristische elementen zal hebben. Call Of Duty heeft na het uitbrengen van games zoals Infinite Warfare vele fans ongelukkig gemaakt en kreeg al snel door dat de meeste gamers weer een normale “voeten op de grond” ervaring willen hebben. De release van Call Of Duty: World War 2 in 2017 was dus een geliefde zet. Volgens Marcus Sellars zal de Nieuwe COD ook beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch wat ook niet al te verassend is, Call Of Duty games zijn vaker op de Nintendo platformen uitgekomen.

Elk jaar is het de beurt aan een andere ontwikkelaar om een Call Of Duty spel uit te brengen. Treyarch, Sledgehammer Games en Infinity Ward zijn de 3 grote ontwikkelaars die deze games maken. Aangezien Infinity Ward in 2016 met Infinite Warfare kwam en Sledgehammer Games met WW2 dit jaar is het nu de beurt aan Treyarch. De komst van de geruchten zijn dus niet zo raar. UPDATE: Activision heeft bevestigd dat dit jaar het weer de beurt is aan Treyarch, de ontwikkelaars van de Black Ops serie, om met een nieuw spel te komen.

Nieuwe Black Ops altijd een succes

Een nieuwe Black Ops zal niet als een verassing komen. Black Ops is namelijk het populairst in alle Call Of Duty series. In 2010 kwam Black Ops 1 uit en dat werd al snel een enorm succes met de multiplayer en de zombie mode. In 2012 en 2015 deden de opvolgers, Black Ops 2 en 3 het ook erg goed. Genoeg redenen om met Black Ops 4 te komen dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *