EA vertelt over nieuwe Battlefield en Anthem release

Electronic Arts heeft toegegeven dat de geruchten over een vertraging van het spel Anthem waar zijn. Het spel dat word ontwikkeld door BioWare werd verwacht in 2018 maar is nu verplaatst naar begin 2019. EA laat weten dat BioWare niet achter op schema loopt maar dat zij iets anders in gedachten hebben voor 2018. De vertraging van de release datum komt omdat EA van plan is om een nieuwe Battlefield uit te brengen in oktober 2018Electronic Arts denkt dat een release in de rustigere maanden het beter zal doen voor Anthem.

Er is verder nog niet bekend gemaakt wat voor Battlefield er aan zit te komen. De laatste Battlefield kwam uit in 2016 met een 1e wereldoorlog thema en was een groot succes. Het word geschat dat Battlefield 1 zo’n 25 miljoen kopieën heeft verkocht in 2017.

Over Anthem

Het spel werd voor het eerst bekend gemaakt met een teaser op E3 terug in 2014 door BioWare. Later liet Microsoft gameplay zien op hun E3 persconferentie in 2017. Anthem kreeg al snel veel media aandacht en werd gezien als een van de best aankomende game releases van 2018 en als grote concurrent van Destiny.

Je speelt als een Freelancer in een grote open wereld. Als Freelancer heb je een soort robotpak die javelins worden genoemd. jouw javelin kan je aanpassen met wapens en op vele andere manieren. Zo kan je jouw pak afstellen op je eigen speelstijl.  De wereld van Anthem kan je alleen, maar ook co-op spelen met maximaal 3 vrienden. Buiten de missies kan je vele verschillende dingen ontdekken zoals gebieden en schatten. Er zal genoeg te doen zijn dus.

Anthem zal te spelen zijn op Microsoft computers, Playstation 4 en de Xbox One.

Anthem E3 2017 Gamplay

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=N3C2JMg3VoI”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *