PUBG komt naar de Playstation 4

PUBG komt naar de Playstation 4

PlayerUnknown’s Battlegrounds is een online multiplayer battle royale spel dat uit kwam op 23 maart 2017 voor Microsoft computers. Na de eerste release groeide het spel al snel uit tot één van de meest gespeelde spellen in 2017. Dit succes heeft ervoor gezorgd dat het spel op 12 december 2017 ook uitgebracht werd op de Xbox One.

Helaas hadden de makers van PUBG geen release date voor de Playstation 4 en werd er ook gedacht dat er misschien nooit een ps4 versie uit zou komen in verband met een samenwerking met Microsoft, de makers van de Xbox One maar gelukkig is er hoop voor de Playstation fans van het spel.

Release Playstation 4

”Wij hopen dat PUBG op een dag te spelen is voor iedereen. Of je nou op de PC, Xbox One of PlayStation 4 speelt.”

Dit is was Chang Han Kim, de CEO van PUBG Corp zei in een interview over het spel.

Een ps4 release zal veel potentie kunnen hebben, op de Xbox One werden er maar liefst meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht in de eerste 48 uur van de release datum. Helaas is er nog geen datum bekend gemaakt voor de Playstation 4. Dit is omdat PUBG nog in Early Access zit en Sony Playstation op dit moment nog geen early access programma heeft.

Begin grote franchise

Chang Han Kim heeft ook laten weten dat de PS4 release het begin is van een misschien wel groot veelzijdige franchise.

“Zo willen we in zoveel mogelijk industrieën aanwezig zijn. Denk aan eSports, films, cartoons, animaties en meer. We hebben dan ook al een paar belletjes gehad van een aantal mensen in Hollywood en van Netflix.”

Er worden dus grote plannen gemaakt voor de toekomst van PlayerUnknown’s Battlegrounds. 2018 kan misschien wel hun jaar worden.

PlayerUnknown’s Battlegrounds

[su_youtube url=”https://youtu.be/ODWCbu_cuqk”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *